Onze locatie

Ons koffiehuis is gevestigd aan de Hoogstraat in een stijlvol monumentaal pand, doordrenkt van geschiedenis en charme. Tholen staat bekend om zijn rijke erfgoed en unieke sfeer waar wij trots op zijn. Ons gezellig authentieke interieur biedt de perfecte plek om te ontspannen, bij te praten met vrienden of gewoon even tot rust te komen met een boek en een kop koffie.

Onze passie

Bij De Koffiekan draait alles om koffie. Onze passie voor deze heerlijke drank heeft ons doen besluiten De Koffiekan als koffiehuis te starten in het hart van Tholen-Stad. Met zorg en toewijding zetten wij de beste kopjes koffie, waarbij we alleen de fijnste bonen selecteren en deze met liefde en vakmanschap bereiden. Of je nu een espresso, cappuccino, latte of gewoon een zwarte koffie besteld, we hebben voor elk wat wils.

Onze missie

Onze missie is eenvoudig: we streven ernaar een positieve bijdrage te leveren aan de binnenstad van Tholen. We willen daarnaast de beste koffie-ervaring bieden die mogelijk is. Dat betekent niet alleen heerlijke koffie, maar ook een vriendelijke glimlach, een ontspannen sfeer en een plek waar je je thuis kunt voelen. Kortom een plek waar mensen samenkomen en kunnen genieten van de kleine dingen in het leven.

Ons team

De Koffiekan is een familiebedrijf. Ons team van medewerkers deelt een gemeenschappelijke liefde voor koffie en gastvrijheid. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw bezoek aan De Koffiekan een warme en gastvrije ervaring is. Of je nu voor het eerst langskomt of een vaste klant bent, we verwelkomen je met open armen. We nodigen je van harte uit om langs te komen bij De Koffiekan en onze koffie te proeven, de sfeer te ervaren en ons team te ontmoeten. Of je nu een inwoner van Tholen bent of gewoon op bezoek, we hopen dat je bij ons langskomt om te proeven en genieten. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in De Koffiekan! Tot ziens, Het Team van De Koffiekan, Peter & Diana, Guido, Linda, Hilda, Liza, Aliza, Esther en Stephanie